Meniu Închide

Anunturi

Anunturi importante

Anunt programare fermieri APIA

Anunt dezbatere publica privind aprobarea proiectului de hotărâre privind aprobarea Bugetului local pentru anul 2024

Anunt dezbatere publica privind aprobarea proiectului de hotărâre privind aprobarea Bugetului local pentru anul 2023


Anunt dezbatere publica privind proiectul de hotărâre privind aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2023


ANUNŢ PUBLIC
– privind initierea proiectului de hotarare privind Strategia de dezvoltare locala pentru perioada 2022-2027

Cititi aici textul integral al anuntului


ANUNŢ PUBLIC
Primăria Comunai Bucerdea Granoasa va încheia contracte de prestări servicii pentru 3 recenzori si 1 coordonator , în vederea prestării serviciilor aferente Recensământului Populației și Locuințelor (RPL2021), care va avea loc în perioada 14 martie – 17 iulie 2022.

În acest sens, Primăria Comunai Bucerdea Granoasa angajează:
– 1 recenzor pentru recenzori pentru autorecenzarea asistată (ARA) din comuna Bucerdea Granoasa;
– 2 recenzori pentru colectarea datelor Recensământului populației și locuințelor din comuna Bucerdea Granoasa;
– un coordonator la nivel de UAT pentru monitorizare/coordonare la Recensământul populației și locuințelor din comuna Bucerdea Granoasa.

Candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții, între care vârsta minimă de 18 ani împliniți la data selecției, minim studii medii absolvite (diplomă absolvent liceu), să nu aibă cazier judiciar, să dețină cunoștințe de utilizare a unei tablete, să dețină telefon mobil și abilități de comunicare, să aibă rezistență la stres și la lucrul sub presiune. De asemenea, cei care doresc să devină recenzori trebuie să efectueze muncă de teren și să fie dispuși să la program prelungit, în medie 8 ore pe zi (până la sfârșitul zilei), dar și să lucreze în weekend.

Având în vedere că autorecenzarea asistată (ARA) are loc în intervalul 14 martie – 15 mai 2022, pentru 1 recenzor pentru autorecenzarea asistată (ARA), perioada de înscriere se încheie în data de 18 februarie 2022. Pentru celelalte categorii de recenzori se pot depune cereri pentru înscrierea în lista de candidați și după această dată.

Programul de lucru al posturilor de lucru va fi stabilit de către primar pe toată perioada de auto-recenzare, 14 martie – 15 mai 2022, astfel încât să se asigure asistarea populației într-un interval orar zilnic adecvat (recomandat între orele 08:00 – 22:00), inclusiv sâmbăta și duminica.

Cererile de înscriere, în format standard, pentru toate categoriile de recenzori se completează la Birou Registratură, la sediul Primăriei Bucerdea Granoasa.

Detalii complete despre condițiile de participare la selecția recenzorilor și atribuțiile acestora, în documentele atașate


ANUNŢ PUBLIC
– Anunt privind dezbaterea publica cu privire la Proiectul de hotarare privind aprobarea Bugetului local pentru anul 2022

Cititi aici textul integral al anuntului


ANUNŢ PUBLIC
– Anunt privind consultarea publicului legat de proiectul de hotarare privind indexarea impozitelor si taxelor locale si a taxelor speciale, pentru anul 2022

Cititi aici textul integral al anuntului


ANUNŢ PUBLIC
– Consultarea publicului legat de proiectul de hotarare privind aprobarea tarifelor unice si a tarifelor distincte practicate de catre operatorul economic delegat, asocierea SC Greendays SRL/Greendays 2 – Solucoes Ambientais SA, pentru activitatea de colectare si transport a deseurilor municipale

Cititi aici textul integral al anuntului


ANUNŢ PUBLIC
– Consultarea publicului legat de proiectul de hotarare privind Regulamentul serviciului de salubrizare pe raza UAT Bucerdea Granoasa –

Cititi aici textul integral al anuntului


ANUNŢ PUBLIC
– Publicarea proiectului de Buget Local pentru anul 2021 –

Cititi aici proiectul de Buget Local


ANUNŢ PUBLIC
– licitație publică pentru închirierea unui spațiu cu destinația farmacie –

Cititi aici textul complet al anuntului


ANUNŢ PUBLIC
– concurs promovare in grad profesional –

Cititi aici textul complet al anuntului


ANUNŢ PUBLIC
(dezbatere publica asupra Proiectului de Hotarare privind aprobarea Bugetului Local pe anul 2020)

Cititi aici textul complet al anuntului


ANUNŢ PUBLIC
(dezbatere publica asupra Proiectului de Hotarare privind aprobarea Bugetului Local pe anul 2019)

Cititi aici textul complet al anuntului


ANUNŢ PUBLIC
(dezbatere publica asupra Proiectului de Hotarare privind taxele si impozitele locale pe anul 2019)

Cititi aici textul complet al anuntului.

Publicat la data de 24.10.2018

ANUNŢ PUBLIC
(dezbatere publica asupra Proiectului de Hotarare privind aprobarea Bugetului Local pe anul 2018)

Cititi aici textul complet al anuntuluiANUNŢ PUBLIC
(privind finalizarea raportului de mediu)

COMUNA BUCERDEA GRÂNOASĂ, cu sediul în comuna Bucerdea Grânoasa, str. Ioan Maiorescu, nr.82, judeţul Alba, în calitate de titular, anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan, finalizarea raportului de mediu, a studiului de evalure adecvata, pentru proiectul de  PLANULUI URBANISTIC GENERAL ŞI REGULAMENTULUI LOCAL DE URBANISM AL COMUNEI BUCERDEA GRÂNOASĂ, amplasament COMUNA BUCERDEA GRANOASA.

 

Proiectul de plan mai sus mentionat, raportul de mediu şi studiul de evaluare adecvată elaborate sunt disponibile publicului  la sediul APM Alba, str. Lalelelor, nr.7 B, si la sediul titularului de plan din comuna Bucerdea Grânoasa, str. Ioan Maiorescu, nr.82, judeţul Alba, zilnic intre orele 9 – 14.

Informatiile potenţialului impact asupra mediului al planului propus, pot fi obtinute la sediul APM Alba, str. Lalelelor, nr.7 B., si la sediul titularului de plan din comuna Bucerdea Grânoasa, str. Ioan Maiorescu, nr.82, judeţul Alba în zilele de luni-vineri, între orele 9-14.

Observatiile publicului se primesc in scris, cu datele de identificare ale reclamantului, zilnic intre 9-14, la  sediul APM Alba, str. Lalelelor, nr.7 B, in termen de 45 zile calendaristice de la data de 06.10.2014.

BUCERDEA GRANOASA, 06.10.2013

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

ANUNŢ PUBLIC
(consultare)

PRIMARIA COMUNEI BUCERDEA GRANOASÃ invita publicul interesat la consultarea populatiei pentru documentatia: PLANUL URBANISTIC GENERAL SI REGULAMENTUL LOCAL DE URBANISM AL COMUNEI BUCERDEA GRANOASA.
Consultarea documentatiei privind propunerea P.U.G. ºi R.L.U. se poate efectua in perioada 23.08.2013 – 10.10.2013, la sediul Primariei Bucerdea Granoasa din Bucerdea Granoasa, str. Ioan Maiorescu, nr.82, intre orele 8 – 12.
De asemenea PRIMARIA COMUNEI BUCERDEA GRANOASA invita publicul interesat la dezbatere publica in data 18.09.2013 ora 10 la sediul Primariei Bucerdea Granoasa din Bucerdea Granoasa, str. Ioan Maiorescu, nr.82, pentru documentatia: PLANUL URBANISTIC GENERAL SI REGULAMENTUL LOCAL DE URBANISM AL COMUNEI BUCERDEA GRANOASA.
BUCERDEA GRANOASA, 23.08.2013
Sari la conținut