Primaria Comunei Bucerdea Granoasa

Primaria Comunei Bucerdea Granoasa

Informatii utile legate de audiente, date de contact, etc. Citeste mai mult »

Istoricul comunei Bucerdea Granoasa

Istoricul comunei Bucerdea Granoasa

Localitatea Bucerdea Granoasa este o localitate veche, amintita in izvoarele istorice din anul 1303. In prima atestare documentara in limba maghiara, localiatea apare sub numele Buzasbocsard, iar in limba germana, Botchard Citeste mai mult »

Monografie - sectiunea Social

Monografie - sectiunea Social

Informatii utile despre populatia comunei, invatamant, activitati cultural-sportive Citeste mai mult »

Monografie - Geografie&Relief

Monografie - Geografie&Relief

Comuna Bucerdea Granoasa, parte integranta a judetului Alba, este situata in vestul intinsului podis al Tarnavelor, fiind inconjurata de dealuri cu inaltimi cuprinse intre 275-526 m Citeste mai mult »

Cartea de Oaspeti

Cartea de Oaspeti

Va invitam sa postati aici impresiile si mesajele dumneavoastra catre personalul primariei Citeste mai mult »

 

Bine ati venit

Pe mine si pe intregul aparat administrativ al Primariei Bucerdea Granoasa ne bucura deosebit prezenta dumneavoastra pe site-ul web al comunitatii noastre. Speram ca veti descoperi aici lucruri si informatii utile si interesante, avand in vedere toate caracteristicile locului: traditii, folclor, istorie, oportunitatile de investitii, bogatia florei si faunei, etc.

Va stam cu placere la dispozitie pentru orice informatii utile pentru dumneavoastra, la telefoanele si in timpul audientelor prevazute. De asemenea, sunteti invitati sa binevoiti a ne scrie un mesaj in Cartea de Oaspeti.

In cazul in care aveti drum in aceasta zona a Romaniei, nu ezitati sa ne vizitati pentru a vedea pe viu toata bogatia culturala, geografica, folclorica, lingvistica, a acestor plaiuri.

Primar,
Ioan Aldea

NOUTĂȚI!!!Galerie Foto – Realizare sistem de colectare a apelor pluviale in comuna Bucerdea GranoasaDocumentatie pentru achizitia de pachetelor alimentare din cadrul
„Programului – pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolarii si elevii din 50 de unitati de invatamant preuniversitar de stat”

Mareste font
Contrast